Director | Activitati Extrascolare

Articol aici

La Liceul Tehnologic Forestier Sighetu Marmației, cu ocazia ZILEI NAȚIONALE A MESERIILOR, sărbătorită în data de 11 martie 2024, au fost organizate acivități practice, în atelierele școlare din incinta Campusului, pentru meseriile ce vor fi școlarizate în anul școlar 2024-2025 la învățământul profesional, și anume: Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist, Operator la mașini cu comandă numerică (CNC), respectiv Tâmplar universal.

Vizionarea spațiilor din incinta Campusului școlar s-a realizat, începând cu ora 9:00, luni, 11 martie 2024, de către elevii claselor gimnaziale (clasele a VIII-a) din municipiu, dar și din localitățile învecinate.
La activitățile derulate la LTF, în cadrul Săptămânii meseriilor, a participat și domnul inspector școlar pentru învăţământ profesional şi tehnic, prof. Bonaţ Ioan-Gheorghe, reprezentant ISJMM.

Oferta educaționlă a liceului nostru pentru viitorii absolvenți de gimnaziu, în anul școlar 2024-2025, cuprinde clase de nivel liceal și nivel profesional, după cum urmează:
Liceu: Vocațional Sportiv (calificările Volei & Baschet); Turism; Silvicultură; Protecția mediului; Electric (calificările Electrician, Electronist auto & Instalații electrice).
Învățământ profesional: Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist, Operator la mașini cu comandă numerică (CNC) respectiv Tâmplar universal.

Îi așteptăm pe elevii de gimnaziu din Sighet și din localitățile Maramureșului Istoric să se înscrie la liceul nostru pentru a-și continua studiile în conformitate cu oferta noastră – considerăm! – atractivă.

Director, prof. Maria Roman